Delta Dunarii
Delta Dunarii
Home DeltaTour
Pescuit in Delta Dunarii
Trasee in Delta Dunarii
Cazare in Delta Dunarii
Contact DeltaTour
Delta Dunarii
Rezervari in Delta Dunarii
 Pescuit, vanatoare, turism


Excursii cu barca tip catamaran in Delta Dunarii

Excursii de lux in
Delta Dunarii...

Excursii cu barca in Delta Dunarii...


Barci in dotarea Deltatour

Delta Dunarii - Natura, pescuit si aventura cu Dragos Olaru - Profesorul

DELTA DUNARIILocatiile posibile din Delta Dunarii

DeltaTour va invita, in Delta Dunarii, sa descoperiti natura salbatica, diversitatea peisajului si a faunei, obiceiurile locale, oameni de culturi diferite, stiluri de viata din Delta Dunarii.
Programele noastre turistice, de vacanta, se adreseaza in special celor care iubesc natura, cu mintea deschisa, sunt activi si au spirit de aventura.

Informatii utile pentru cei ce vin in Delta Dunarii

CUM AJUNG LA TULCEA?

Cu masina personala
- Autostrada A II - Tulcea
Pentru cei care vin, in vacanta, cu masina personala pe autostrada AII, la Drajna se iese de pe Autostrada Soarelui si se tine drumul spre Constanta – atentie la intrarea in Slobozia dupa intersectie se ia pe pod tot spre Constanta daca ratati intrebati cum se ajunge la Harsova. La iesire din Harsova se merge inainte pe mana stanga spre Tulcea ca reper in dreapta este un Petrom de unde drumul se desparte spre Constanta – apoi drum drept la Tulcea la portile Deltei Dunarii.

- D.N. 22 Bucuresti - Urziceni - Slobozia - Giurgeni - Vadu Oii - Tulcea
Drumul vechi in general foarte liber recomandat pentru zilele de weekend cand Autostrada AII este aglomerata spre Constanta.

- Braila (bac) - Se trece cu bacul la Braila la Smardan - pret 20 lei, si apoi se urmeaza traseul Macin - Horia - Izvoarele - Tulcea. Sunt 4 bacuri ce traverseaza Dunarea asa ca timpii de asteptare sunt relativ mici max 30 minute.

- Galati (bac) - Se trece cu bacul - pret 20 lei si se urmeaza traseul Garvan - Isaccea- Tulcea .Bacul circula la ora fixa din ora in ora daca nu aveti timp sa asteptati pe malul Dunarii sunt 16 km pana la Braila la bac

Masina o puteti lasa in parcarea pazita a hotelului ‘Delta ‘ ,la ‘Sindicat’ sau in 'Gara Fluviala" , toate fiind la faleza Dunarii, (se percepe o taxa pe zi de stationare de 10lei.)

TULCEA
Optiuni:
- vizitarea obiectivelor turistice ale orasului Tulcea
- servirea mesei - recomandam restaurant Trident sau hotel Espalnada dar si altele ...
- institutii din Tulcea
- cel mai aproape bancomat (Raiffeisen) de debarcader este la Biblioteca Judeteana


Pentru ca in vacanta dumneavoastra din Delta Dunarii sa beneficiati de cele mai bune servicii, in locatii atent selectionate, trimiteti un email la: office@deltatour.ro , ori telefonati la: 0745 026030
sau 0240 547117.
Informatii suplimentare si rezervari clic aici

Ne face o deosebita placere sa va avem in mijlocul nostru
in Delta Dunarii
Cea mai mare parte a populatiei europene de pelican comun

Echipa DeltaTour:
Dragos Olaru - Profesorul
Sandu Safca - Sandy OK
Ivan Chirila – Comisarul
Gabi Nacu  - Brasoveanu’
Iulian Andrei - Constanteanu
Nelu Damaschin - Factoru'
Ion Chiriac - Domu' John
Georgia Macarenco  - Lupu' de mare
Nicolae Bulgaru - Filozofu'
colaboratori Nelson, Mihaita, Ionut, si altii

Sfaturi practice pentru o vacanta in Delta Dunarii.

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii informat regulat despre programele si proiectele DeltaTour, oferte, noutati si evenimente in Delta Dunarii.

Si tu poti contribui la conservarea naturii din Delta Dunarii (o parte din banii tai pot proteja ecosistemele deltaice, pasarile salbatice si animalele) directionand 2% din impozitul datorat prin Asociatia Vox Deltae cu sediul in Crisan. Afla cum aici...

Va invitam sa descoperiti: Delta Dunarii, peisaj natural, lumea salbatica, odihna activa, aventura, relaxare, valori culturale, cazare de calitate, distractie, gastronomie, fotografie, croaziera, ecologie, biodiversitate, weekend, vacanta, arhitectura traditionala, capturi, pescuit sportiv, teambuilding, birdwatching, rezervatia biosferei, supravietuire, ospitalitate, apus de soare, plaja, Marea Neagra ........
DeltaTour | Despre Delta Dunarii | Atractii Turistice | Flora si Fauna | Imagini si Marturii | Sfaturi practice

PageRank

LinkPro - Director Web