Delta Dunarii
Delta Dunarii
Home DeltaTour
Pescuit in Delta Dunarii
Trasee in Delta Dunarii
Cazare in Delta Dunarii
Contact  DeltaTour
Delta Dunarii
Rezervari  in Delta Dunarii
Descoperind indicii
Ciulini de balta doar in
Delta Dunarii

Indiciul gasit in
Delta Dunarii

cu Dan Petrescu
Cu prieteni dragi in
Delta Dunarii...

 

Delta Dunarii - Natura, pescuit si aventura cu Dragos Olaru - Profesorul

DeltaTour

DeltaTour
are sediul in Crisan si este o asociere intre ghizii locali specialisti si pensiunile cu specific traditional din Delta Dunarii, astfel incat impreuna sa poata oferi pachete turistice sau servicii turistice de calitate superioara.
DeltaTour organizeaza sejururi si vacante in majoritatea localitilor din Delta Dunarii: Crisan, Mila 23, Sulina, Murighiol, Letea, Sf.Gheorghe.

Dragos OlaruInitiativa DeltaTour apartine braileanului Dragos Olaru care in 1991 s-a stabilit in comuna Crisan, din pasiune pentru natura. "Din primii ani, ca profesor si mai apoi ca presedinte al Asociatiei Vox Deltae, pe care am fondat-o in 1997, am avut ca principala preocupare protectia mediului, bazata in special pe educatie si actiuni in favoarea naturii din Delta Dunarii. Petrecand cea mai mare parte a timpului in mijlocul naturii, alaturi de localnici, pescari dar si de specialisti, am reusit sa inteleg foate bine nevoile, dar si perspectivele in acest tinut inconjurat de apa...."

Ecoturismul in Delta Dunarii ofera sansa unei dezvoltari si posibilitatea de a conserva resursele naturale. Firesc, DeltaTour practica un turism ecologic si cultural, bazat pe cunoastere si respect fata de natura in general si pentru cea din Delta Dunarii in mod deosebit.

Programele DeltaTour in Delta Dunarii au evoluat permanent, in prezent oferim servicii complexe de Teambuilding cu Treasure hunt, perfect integrate contextului deltaic, excursii dar si programe de pescuit sportiv, birdwatching, precum si filmari profesionale. De asemenea oferim servicii de inchiriere barci cu sau fara motor, canoe si echipamente de pescuit sportiv pentru Delta Dunarii.

Echipa este formata din ghizi locali specializati si colaboratori cu expertiza in training si comunicare, buni cunoscatori ai mediului din Delta Dunarii, capabili sa creeze buna dispozitie si sa raspunda tuturor solicitarilor.

Echipa DeltaTour:
Dragos Olaru - Profesorul
Ion Chiriac - Johny
Georgia Macarenco n - Lupu' de mare
Nicolae Bulgaru - Filozoful
Ionel Damaschin - Factorul


Colaboratori:
Sandy, Vania Comisaru, Gabi, Nelson, Mihaita, Ionut, Ghinersu, Maca

Avantaje prin DeltaTour in Delta Dunarii:
- Programe turistice personalizate
- Servicii turistice de calitate garantate
- Ghizi specialisti, nu barcagii
- Confort si siguranta
- Surprize si adrenalina
- Preturi convenabile

Pentru realizarea unui program in Delta Dunarii, perfect adaptat la nevoile dumneavoastra sau ale grupului pe care il reprezentati, va rugam sa trimiteti un email la: office@deltatour.ro sau sa telefonati la : 0745 026030 sau 0240 547117


Va asteptam in Delta Dunarii!

Va invitam sa descoperiti: Delta Dunarii, peisaj natural, lumea salbatica, odihna activa, aventura, relaxare, valori culturale, cazare de calitate, distractie, gastronomie, fotografie, croaziera, ecologie, biodiversitate, weekend, vacanta, arhitectura traditionala, capturi, pescuit sportiv, teambuilding, birdwatching, rezervatia biosferei, supravietuire, ospitalitate, apus de soare, plaja, Marea Neagra ........
DeltaTour | Despre Delta Dunarii | Atractii Turistice | Flora si Fauna | Imagini si Marturii | Sfaturi practice

PageRank

LinkPro - Director Web