Delta Dunarii
Delta Dunarii
Home DeltaTour
Pescuit in Delta Dunarii
Trasee in Delta Dunarii
Cazare in Delta Dunarii
Contact DeltaTour
Delta Dunarii
 
Prichindel in Delta Dunarii
Eu mai raman in
Delta Dunarii...

Calatorind prin Delta Dunarii
Vin si eu in Delta Dunarii...

Pescuit in Delta Dunarii
Acum e momentul ...

Delta Dunarii - Natura, pescuit si aventura cu Dragos Olaru - Profesorul

BANII DUMNEAVOASTRA PENRU DELTA DUNARII

Vaslind  in Delta DunariiDragi prieteni si colaboratori,
In calitate de Presedinte al Asociatiei Vox Deltae, va adresez invitatia de a darui in mod direct 2% din impozitul pe venit catre o organizatie neguvernamentala.

“Impreuna pentru un mediu sanatos - Delta Dunarii”

Daca va intereseaza soarta mediului din Delta Dunarii alegeti sa sprijiniti activitatile Asociatiei Vox Deltae. Expertiza Asociatiei Vox Deltae s-a concretizat în domeniul dezvoltarii comunitare si a protectiei mediului, prin educatie civica de mediu precum si prin mobilizarea comunitatilor.
In prezent Asociatia este implicata in derularea programului Programului „Global Libraries” în România, care a incheiat faza pilot si se pregateste de demararea fazei nationale. Programul finantat de Fundatia Bill & Melinda Gates si implementat de IREX isi propune sa intareasca accesul public la informatie prin calculatoare si Internet in bibliotecile publice.
De asemenea prin sprijinul donatorilor particulari se continua programul “Bursa” de sustinere a tinerilor din Delta Dunarii.
Asociatia Vox Deltae, cu sediul in Crisan, este din 1997 una din putinele asociatii neguvernamentale si apolitice ce actioneaza in Delta Dunarii si are ca scop contribuirea la dezvoltarea durabila a regiunii.

Calare in Delta DunariiMISIUNEA: Restabilirea echilibrului om-natura in Delta Dunarii.Principalele obiective ale asocciatiei sunt: dezvoltare durabila in Deltei Dunarii, formarea tinerei generatii in spiritul respectului pentru natura, diseminarea informatiei ecologice si turistice, cresterea responsabilitatii civice.

Puteti contribui la protectia naturii din Delta Dunarii, donand 2% din impozitul datorat Asociatiei Vox Deltae, folosind coordonatele urmatoare:
Asociatia Vox Deltae
Cod fiscal: 13713901
Cod IBAN: RO41 RZBR 0000 0600 0043 7998 (lei)

Folositi Declaratia 230 daca aveti numai venituri din salarii sau Declaratia 200 daca aveti si venituri din alte surse sau numai venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, etc)

Va multumim!

VVa invitam sa descoperiti: Delta Dunarii, peisaj natural, lumea salbatica, odihna activa, aventura, relaxare, valori culturale, cazare de calitate, distractie, gastronomie, fotografie, croaziera, ecologie, biodiversitate, weekend, vacanta, arhitectura traditionala, capturi, pescuit sportiv, teambuilding, birdwatching, rezervatia biosferei, supravietuire, ospitalitate, apus de soare, plaja, Marea Neagra ........
DeltaTour | Despre Delta Dunarii | Atractii Turistice | Flora si Fauna | Imagini si Marturii | Sfaturi practice

PageRank

LinkPro - Director Web