Delta Dunarii
Delta Dunarii
Home DeltaTour
Pescuit in Delta Dunarii
Trasee in Delta Dunarii
Cazare in Delta Dunarii
Contact  DeltaTour
Delta Dunarii
Rezervari in Delta Dunarii
Cazare in pensiuni agroturistice
Cazare la Pensiuni in
Delta Dunarii

cazare la vile cu aspect rustic
Cazare la vile in
Delta Dunarii

Gard traditional din stuf

Arhitectura traditionala in Delta Dunarii

Picnic pe malul apei

La iarba verde in
Delta Dunarii.

 

 

Delta Dunarii - Natura, pescuit si aventura cu Dragos Olaru - Profesorul

CAZARE IN DELTA DUNARII

Deltatour va poate asigura si garanta cazarea decalitate la una din pensiunile partenere din Delta Dunarii:
Pensiunea LUCICA **, Pensiunea LUMINITA *, Pensiunea NUTI**, Pensiunea MIHAI **, Pensiunea IULICA **, Pensiunea LA SORIN ***, Pensiunea EDEN***, Pensiunea LIVING IN***, Hotel SUN RISE***, Hotel CORMORAN***, Pensiunea CASA LETEA** si altele.

Asiguram cazare si garantam conditiile la pensiuni ale localnicilor care ofera servicii de calitate verificate dar si ale investitorilor seriosi in localitatile:
Crisan, Mila 23, Letea, Sulina, Murighiol, Sf. Gheorghe
Cazare in pensiuni de una, doua sau trei margarete la preturi intre 40 lei si 100 lei / zi / persoana.
Masa cu meniu traditional de la 50 lei la 80 lei/zi/persoana. Puteti opta pe langa cazare pentru pensiune completa sau demipensiune

La fiecare pensiune din Delta Dunarii puteti descoperi specialitati culinare traditionale din peste sau din vanat, preparate din produse proaspete si naturale. Fiecare localitate din Delta Dunarii are specificul ei uneori diferentele sunt semnificative de la o pensiune la alta. Ciorba de peste, saramura, plachia, pestele marinat, peste sarat, malasolca, vareniki, crap cu varza, stiuca umpluta, ciorba ruseasca sunt doar cateva din tentatiile culinare din Delta Dunarii.

Specialitati Profesorul are cateva retete culinare din peste personale dintre care cele mai renumite sunt:
- stiuca la cuptor a la Prof''
- ciorba din burta de peste
- crap protap in sos tomat stins in vin
- raci umpluti
- drob de peste
- conserva de peste
- peste afumat
- shasimi din peste de apa dulce
- biban la minut

Picnic Programele noastra sunt gandite astfel incat masCiorba de pestea de pranz se poate organiza ca
picnic-uri in natura in locuri special alese pe malul canalelor si la refugiile pescarilor din Delta Dunarii. Acestea pot avea loc in timpul calatoriilor pe traseele turistice sau la mijlocul partidelor de pescuit.Ce poate fi mai pitoresc decat o ciorba de peste la cujba, intr-un ceaun mare, pe malul apei, la un refugiu? Alaturi, pescari povestesc cu mare placere legende locale, intamplari ale lor sau auzite de la stramosi.Un gratar, o saramura sau chiar un peste la tacalie, prins proaspat sunt tot atatea tentatii pentru a veni sa petreceti un sejur in Delta Dunarii.
Ce-ati spune de un ceaun mare de raci fierti?
Puteti deasemenea opta pentru un meniu vegetarian sau preparate fara carne de porc si chiar fara peste.

La gratar in Delta DunariiAtmostera Serile in Delta Dunarii le puteti petrece in jurul focului si in armoniile cantecelor ucrainiene sau lipovenesti ale lautarilor sau grupurilor care au in repertoriu cantece traditionale. La Crisan, tonul petrecerii il dau, de multe ori, grupurile vocale din fiecare localitate.
Multe din casele din Delta Dunarii ce ofera cazare sunt acoperite cu stuf si au frontoane semnificative. La Letea, sat traditional, veti vedea garduri de stuf si nuiele, la Mila 23, sat de lipoveni, se evidentiaza culoarea traditionala care e albastru' de Mila.

La toate acestea se adauga deschiderea oamenilor deltei , dorinta lor de a le oferi satisfactii tuturor celor care le calca pragul.

Alte servicii turistice oferite de DeltaTour:
- Asistenta turistica pentru grupuri - organizare de grup ce include recomandari pentru alegerea programului, meniu, precum si alegerea traseelor turistice si a atractiilor turistice, rezervari pentru masa si transport in localitatile din Delta Dunarii.
- inchiriere de barci sau canoe pentru excursii

Rezervari pentru cazare in Delta Dunarii:
- la pensiuni ale localnicilor, curate, fara tantari si linistite la preturi intre 40 - 90 lei/ zi /pers
- la hoteluri cu cazare de la 120– 200 lei / zi / persoana, iar masa se poate comanda la restaurantul hotelului.
- hoteluri plutitoare cu preturi intre 140 - 300 lei/ zi / persoana, cu capacitate de la 10 -20 locuri

Noi ne interesam pentru vacanta dumneavoastra in Delta Dunarii si va garantam servicii turistice la conditiile cele mai bune. Daca v-ati decis dati CLIC aici .... pentru informatii suplimentare trimite-ti un email la: office@deltatour.ro sau contactati-ne la: 0745 026030 sau 0240 547117

Va asteptam in Delta Dunarii!

Va invitam sa descoperiti: Delta Dunarii, peisaj natural, lumea salbatica, odihna activa, aventura, relaxare, valori culturale, cazare de calitate, distractie, gastronomie, fotografie, croaziera, ecologie, biodiversitate, weekend, vacanta, arhitectura traditionala, capturi, pescuit sportiv, teambuilding, birdwatching, rezervatia biosferei, supravietuire, ospitalitate, apus de soare, plaja, Marea Neagra ........
DeltaTour | Despre Delta Dunarii | Atractii Turistice | Flora si Fauna | Imagini si Marturii | Sfaturi practice

PageRank

LinkPro - Director Web