Delta Dunarii
Delta Dunarii
Home DeltaTour
Pescuit in Delta Dunarii
Trasee in Delta Dunarii
Cazare in Delta Dunarii
Contact DeltaTour
Delta Dunarii
Rezervari in Delta Dunarii
Atentie trage!.....

Crap de Dunare
Trofeu - 17kg

Pescuit la stiuca

In apa...

Pescuita in Delta Dunarii
Ai putintica rabdare...Delta Dunarii - Natura, pescuit si aventura cu Dragos Olaru - Profesorul

Marturii ale celor ce vin regulat in Delta Dunarii

Printre altele
Dan Petrescu
- "O excursie in Delta Dunarii, la pescuit, cu Profesoru’ este o experienta speciala. Cind esti incepator, asa cum am fost acum citiva ani, ai senzatia miraculosului, uimirea din fata iluzionistului cind vezi siguranta cu care “scoate” stiucile. Mai tirziu, inveti sa apreciezi munca, efortul si tehnica din spatele acestei performante si, in calitate de pescar ocazional, te cuprinde un sentiment de culpabilitate ca profiti de cunostintele si experienta lui pentru a simti inca o data, si inca o data, fiorul vibratiei lansetei. Dar ceea ce ma face un vizitator regulat si sper eu si un prieten al Profesorului este experienta umana: sunt intotdeauna stimulat de intilnirea si dialogurile cu Dragos, de abordarea lui pasionata, sincera si dezinteresata in apararea naturii si a oamenilor acestor locuri"

Captura in Delta DunariiFlorin Vasiliu - "Specialitatea mea este pescuitul la rapitor. Am fost cu dom' Profesor la numeroase partide de pescuit in Delta Dunarii de stiuca si salau. in fiecare an investesc in scule si-l rog sa le testeze. Ce ma surprinde aste faptul ca tot timpul ai ce invata de la el: o tehnica noua, o alta zona de pescuit, ce lingurita are randamentul cel mai bun, toate astea pentru ca permanent este preocupat de performanta. Apreciez respectul pe care il are pentru natura din Delta Dunarii si mai ales faptul ca incearca permanent sa-l impuna si la ceilalti"

 

prefer la stucaLaurentiu Vasilescu - "Dupa mai multe partide de pescuit in Delta Dunarii la stiuca cu Profesoru', anul trecut, am avut indrazneala sa cred a pot prinde mai mult si mai mare, am si reusit ... pana la un moment ... Cu Profesorul de stiuca am facut partide excelente si la somn, salau si crap cand au fost ani mai putin fasti la stiuca .An de an acumulez experienta si ma deconectez in Delta Dunarii alaturi de prieteni"


Cu barca prin Delta DunariiLucian Popa - Delta Dunarii, Crisan reprezinta locul unde agitatia urbana este inlocuita cu spectacolul lumii apelor.
Aici am avut bucuria de-a fi gazduiti doi ani consecutiv de bunii nostri prieteni Anca si Dragos Olaru (dom' Profesor). Lectiile de pescuit bine predate de Dragos au insemnat pentru noi asezarea pescuitului pe primul loc in topul hobby-urilor. Aici, in Delta Dunarii, inveti intradevar cum trebuie sa pescuiesti iar Dragos stie unde sa te duca pentru ca placerea de a prinde sa nu se lase mult asteptata. Vor ramane de neuitat serile la foc, pregatirea ciorbei de peste (reteta Profesoru' ), racii umpluti cu orez ( o reala delicatesa), vederea lacului cu peste 1000 de pelicani, plimbarile pe canale, petrecerile cu nea Costica si nea Vasile (trubadurii locului). Nerabdarea reintoarcerii ne macina inca din clipa imbarcarii cu destinatia Tulcea spre o noua aventura in Delta Dunarii.

Eu sunt autorulNicolas Boborodea - Pescuiesc de la 9 ani.Vin din America in fiecare an, in vacanta, in Delta Dunarii sa pescuiesc cu tata si cu Profesorul care mi-a aratat prima data tainele acestui sport.Pot sa spun ca pentru mine a devenit o pasiune, chiar daca,deocamdata, in state prind mai putin.Recordul meu personal este o stiuca de 6,5 Kg. Abia astept sa revin in Delta.

Captura vietii

 


Sorin Sproch - Big Papa.
Cand vii ca mine in Delta Dunarii de 10 ani stii ca, de fiecare data cand te anunta Profesorul, ai distractia asigurata. Impreuna cu prietenii, stimulati de o "dezinvoltura", pe lac, cu Profesorul pescuitul la stiuca este o placere.

 

Poti fi urmatorul ...P
utem intermedia rezervarea la pensiuni si hoteluri in functie de dinensiunile grupului, perioada si preferintele fiecaruia, in majoritatea localitatilor din Delta Dunarii.
Pentru informatii turistice si rezervari CLIC aici .... sau trimiteti un email la: office@deltatour.ro
sau telefonati la: 0745 026030 sau 0240 547117

Va asteptam in Delta Dunarii!

Va invitam sa descoperiti: Delta Dunarii, peisaj natural, lumea salbatica, odihna activa, aventura, relaxare, valori culturale, cazare de calitate, distractie, gastronomie, fotografie, croaziera, ecologie, biodiversitate, weekend, vacanta, arhitectura traditionala, capturi, pescuit sportiv, teambuilding, birdwatching, rezervatia biosferei, supravietuire, ospitalitate, apus de soare, plaja, Marea Neagra ........
DeltaTour | Despre Delta Dunarii | Atractii Turistice | Flora si Fauna | Imagini si Marturii | Sfaturi practice

PageRank

LinkPro - Director Web