Delta Dunarii
Delta Dunarii
Home DeltaTour
Pescuit in Delta Dunarii
Trasee in Delta Dunarii
Cazare in Delta Dunarii
Contact Deltatour
Delta Dunarii
 
Barci de inchiriat
Inchiriere barci in Crisan, Delta Dunarii

Salupe mici de inchiriat
Inchiriere salupe mici in
Delta Dunarii

Barci catamaran de inchiriat
Inchiriere de barci tip catamaran in Delta Dunarii
 
Delta Dunarii - Natura, pescuit si aventura cu Dragos Olaru - Profesorul

Preluare cu barcile din Murighiol spre Crisan sau alta destinatie turistica din Delta Dunarii

Acesul in inima Deltei Dunarii se poate face doar cu mijloacele de transport pe apa, in comun, clasice sau rapide, la ore fixe si la preturi relativ mici 45 - 60 lei/ persoana.
DELTATOUR ofera excursii in Delta Dunarii - un transport individualizat la cerere si la orice ora din zi. La un pret aproximativ egal, un transfer pe Dunare se transforma intr-o croaziera din prima pana in ultima zi a sejurului dumneavoastra in Delta Dunarii.

Va recomandam imbarcarea din Murighiol( 37 km de Tulcea). Punctul de preluare 45.038687,29.182130 este Bar Lebada de la Debarcader Murighiol.Tot aici veti lasa masina in siguranta in parcare pazita cu plata 10 lei/ noapte. Va facem preluarea cu ambarcatiunile DeltaTour (barci de la 4 la 12 persoane) si astfel castigati doua zile de croaziera prin Delta Dunarii de 4 - 5 h de mars prin locuri inedite insotit de ghizi profesionisti. In plus nu sunteti obligati sa plecati dimineata in ultima zi sau sa riscati sa nu aveti bilete la rapida. Costul croazierei Murighiol - Crisan este de 70 - 125 lei /pers in functie de numarul de persoane, bagaje si tipul ambarcatiunii.
De asemenea pentru cei ce ajung la pranz asiguram masa la Murighiol sau pe traseu.

Excursi de o zi in Delta Dunarii
Pentru turistii care se intorc de pe litoral, pentru cei care ajung in Tulcea pentru afaceri sau diverse alte motive si nu pot ramane mai multe zile asiguram excursii de o zi. Pentru grupuri mai mari sau mai mici efectuam plimbari cu barca, pe diferite trasee din Delta Dunarii, de la 3 - 8 h pe diferite trasee turistice mai lungi sau mai scurte dupa preferinte, cu plecare si intorcere la Debarcader Murighiol. Traseele sunt tip bucla si la cerere asiguram masa de pranz la pensiune sau la refugii de pescari. Barcile sunt conduse de ghizi autorizati cu experienta. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o solicitare pe office@deltatour.ro sau sa faceti o rezervare la telefon: 0745026030.

Cum se ajunge la Murighiol?

Tulcea - Murighiol
La intrarea in Tulcea este un Petrom pe stanga si un LucOil pe drapta - imediat din intersectie se face la dreapta pe varianta care duce direct la Murighiol.
Daca ati intrat in Tulcea si coborati pe strada Babadag faceti la dreapta si iar dreapta pe dupa Hotel Select si la aproximativ 50 m faceti stanga la Borna 0 pe strada Mahmudiei pana in capat iar la intersectia cu centura orasului faceti la stanga spre Mahmudia - Murighiol. Drum acceptabil de aproximativ 37 km
Atentie:
- nu intrati in Mahmudia, tineti drumul pe dreapta
- nu deviati spre Saraturile Murighiol
- la iesirea din Murighiol la troita trebuie da faceti stanga si spre inapoi pana la parcari - debarcader

Telefon de urgenta: 0745026030
La iesire din Murighiol se merge dupa harta de mai jos. Jonctiunea la Magazinul alimentar "BAR LEBADA" 45.038687,29.182130 sau la Pontonul Star 2000
Drum bun!

Traseu Murighiol - debarcader

Va asteptam in Delta Dunarii!

Va invitam sa descoperiti: Delta Dunarii, peisaj natural, lumea salbatica, odihna activa, aventura, relaxare, valori culturale, cazare de calitate, distractie, gastronomie, fotografie, croaziera, ecologie, biodiversitate, weekend, vacanta, arhitectura traditionala, capturi, pescuit sportiv, teambuilding, birdwatching, rezervatia biosferei, supravietuire, ospitalitate, apus de soare, plaja, Marea Neagra ........
DeltaTour | Despre Delta Dunarii | Atractii Turistice | Flora si Fauna | Imagini si Marturii | Sfaturi practice

PageRank

LinkPro - Director Web